Neviđeni luksuz: Za sinov rođendanski tulum Lepa Brena će dati nekoliko stotina tisuća eura

Foto: Instagram

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, uskoro će napuniti 18 godina, a roditelji su mu odlučili pokloniti neograničeni budžet kako bi proslava izgledala baš onako kako on želi.

Prema pisanju srpskih medija, proslava se sprema u jednom luksuznom beogradskom hotelu koji će čak redizajnirati neke prostorije kako bi udovoljile željama slavljenika. Oprema, ozvučenje i reflektori navodno se dopremaju iz svih dijelova svijeta, a za proslavu se priprema i posebni light show.

Pozvano je nekoliko stotina gostiju, koji će na poklon dobiti majicu s Viktorovim likom, a riječ je o političarima, estradnjacima, sportašima i poduzetnicima iz cijelog svijeta. Izvor blizak obitelji ispričao je da će se slavlje održati na 2500 kvadratnih metara.

Za hranu je zadužen tim kuhara, čija se imena drže u tajnosti, tek je poznato da je riječ o kuharima koji kuhaju za svjetsku elitu. Proslava bi se trebala održati u srijedu, pripreme se privode kraju, a Živojinovići svakodnevno dolaze u hotel provjeriti je li sve po njihovim željama. Iako se šuška da sve to košta nekoliko stotina tisuća eura, službenih informacija o troškovima proslave zasad nema. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.