Netflix upozorio na dokumentarac o serijskom ubojici: "Nemojte ga gledati sami"

Screenshot: Youtube/Twitter

NETFLIX je objavio dokumentarac o jednom od najstrašnijih serijskih ubojica svih vremena Tedu Bundyju, a čini se da je toliko zlokoban da su osjetili potrebu gledatelje upozoriti da ga ne bi trebali gledati sami. 

Bundy, čija je priča prezentirana u dokumentarcu Conversations with a Killer: Ted Bundy Tapes, ubio je najmanje 30 žena i napao njih puno više sedamdesetih godina. Tijekom njegovog haranja, nastao je i termin "serijski ubojica", piše Mirror. 

Njegove su metode bile brutalne, a njegovo uhićenje, bijeg, daljnja ubojstva i, konačno, njegovo pogubljenje izazvali su ogromnu pozornost javnosti i inspirirali brojne romane i filmove. 

Netflixov dokumentarac temelji se na seriji intervjua s Tedom Bundyjem kojeg je njegov vlastiti odvjetnik nazvao "samom definicijom bezdušnog zla". 

Ispod Netflixovog upozorenja da ovo ne biste trebali gledati sami, javili su se i gledatelji za koje je ono došlo prekasno. 

"Da ste me bar ranije upozorili, prije nego što sam se našao na rubu živaca", "Nakon što sam pogledala ovaj dokumentarac, nikad više ne želim nigdje ići sama", "Sama sam kod kuće cijeli vikend i vjerojatno ću morati spavati s nožem nakon što sam odlučila ovo pogledati", bili su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.