Senzacija na TikToku: Ovaj tinejdžer (18) putuje svijetom u izlupanom starom kombiju

Foto: Instagram

TINEJDŽER Jon Purcell (18) iz SAD-a živi u starom Volkswagenovom kombiju starom 54 godine i putuje svijetom. Trenutno u svom kombiju putuje duž obale Kalifornije. 

@jonpurcell let me show you my home #vanlife #travel ♬ Stubborn Love - The Lumineers

Jon je spavao na raznim lokacijama, od plaža do šuma, čak i ispod vodopada. Svoje putovanje koje je započeo prije više od godinu dana snimao je kamerom i sve objavio na TikToku. Njegove snimke imaju milijune pregleda i mnogima se sviđa njegov nekonvencionalan način života. 

@jonpurcell life after dark #vanlife #travel ♬ som original - ๑˚˳°yutaㅤokkotsu˚˳°๑

"Imam 18 godina i živim u kombiju koji je tri puta stariji od mene. Dakle, ovo je moj Volkswagen Vanagon iz 1984., ali ja ga osobno zovem domom. Najdraža stvar kod života na cesti je što se mogu probuditi na ludim mjestima", rekao je Jon u TikTok videu. U svom kombiju ima mali krevet i mali prostor za sjedenje. 

@jonpurcell life on the road #vanlife #travel ♬ Stubborn Love - The Lumineers

Svi mu se dive zbog načina života, a priznao je i neke loše strane života na cesti

Jon je priznao i neke loše strane života na cesti. Rekao je da mu se kombi nebrojeno puta pokvario. Putovao je Europom, a boravio je i u Alpama. Jon je sa svojih 800 tisuća pratitelja podijelio i snimku svog kombija ispod blještave polarne svjetlosti.

@jonpurcell life after dark #vanlife #travel ♬ som original - ๑˚˳°yutaㅤokkotsu˚˳°๑

Prije putovanja u Kaliforniju, Jon je tri tjedna boravio u Nacionalnom parku Mount Rainer u Washingtonu, mjestu koje je opisao kao svoje omiljeno mjesto na zemlji. Jon zarađuje od pregleda videa na društvenim mrežama, a mnogi se dive njegovom načinu života.

@jonpurcell early washington mornings. #washington #pnw ♬ Something in the orange - 🫶🏻

"Ovo je sad življenje", "Jedva čekam živjeti ovaj život", "Jedva čekam ovo raditi u životu", "Ovo je bio moj san otkad sam imao pet godina", "Želim da život bude ovako jednostavan", "Učinio sam to kad sam imao 20, prije 27 godina. Najbolja stvar koju sam ikad učinio", pisali su mu pratitelji na društvenim mrežama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.