"Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina oduševili hrvatsku publiku

NAKON što je pomeo američke kino blagajne, najnoviji film Quentina Tarantina stigao je i u naša kina. "Nemilosrdni gadovi" premijerno su prikazani u zagrebačkom Cinestaru. Uz brojne obožavatelje Tarantinovih remek-djela na svečanoj premijeri bili su i brojni hrvatski celebrityji koje je film itekako oduševio.

"Tarantinove filmove inače volim gledati, on ima svoj poseban stil i kad ideš gledati njegov film onda znaš što te očekuje"

"Film mi je bio fenomenalan, radnja je super i malo je komičan. Stvarno mi se jako sviđa film, pravi Quentin Tarantino", rekao nam je Kristijan Curavić koji je na premijeru došao u pratnji djevojke, voditeljice Nikoline Pišek, i njezine kćerke Hane.

"Tarantinove filmove inače volim gledati, on ima svoj poseban stil i kad ideš gledati njegov film onda znaš što te očekuje", dodaje Curavić kojemu se svidjela gluma Brada Pitta koji je utjelovio poručnika Alda Rainea koji predvodi skupinu vojnika, američkih Židova, kojima je jedini zadatak pronalaženje i ubijanje nacista.

"Brad Pitt je po meni jedan od najboljih i najkvalitetnijih glumaca. Gledao sam sve njegove filmove i 'Nemilosrdne gadove' ću pogledat ponovno, ali za pola godine kad se slegnu dojmovi", komentirao je Kristijan s kojim se složila i sportska novinarka Mirna Zidarić.

"Christoph Waltz zaista glumi senzacionalno i zbog njega je Brad Pitt pao u drugi plan"

"Jako sam lijepo i ugodno iznenađena filmom. Mislim da je to zapravo osobni obračun Tarantina s Hitlerom. Svaka mu čast što je to tako napravio", priznaje Mirna koja je najviše oduševljena glumcem Christophom Waltzom.


Waltz u filmu glumi njemačkog časnika SS-a Hansa Landu, a igra s toliko užitka da je uspio fascinirati i one koji mrze film. "Odličan je glumac i čak je dobio 'Zlatnu palmu' za tu ulogu. Čovjek zaista glumi senzacionalno i zbog njega je Brad Pitt pao u drugi plan", komentirala je Zidarićka koja film preporučuje djeci iako u njemu ima nekoliko krvavih i brutalnih scena.

U prvom vikendu prikazivanja u Americi, slavnom redatelju film je donio osobni rekord zarade s iznosom od vrtoglavih 37,6 milijuna dolara

Osim Curavića i Mirne Zidarić na premijeru Tarantinovih "Nemilosrdnih gadova" došao je i Boris Mirković, voditeljica Zlata Mück, Ida Prester i voditelj Ivan Vukušić, fotograf Damir Hoyka, pjevač Saša Lozar u društvu Dalibora Petka, Mirjana Hrga, Željko Kardum, glasnogovornik zagrebačke burze i prvi broker u Hrvata te pjevačica Ivana Husar.

U prvom vikendu prikazivanja u Americi, slavnom redatelju film je donio osobni rekord zarade od vrtoglavih 37,6 milijuna dolara. "Kill Bill Vol. 2“ do sada je imao najbolje kino otvaranje kada su u pitanju Tarantinovi filmovi sa 25 milijuna dolara, ali ga je s više od 12 milijuna dolara zarade pretekao najnoviji redateljski uradak koji je svoju svjetsku premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.