"Nemaš obline, nego si debela i lijena": Plus size manekenka na udaru hejtera zbog fotke u kupaćem

Foto: Instagram

ALEXA PHELECE poznata je cura s Instagrama koju na toj društvenoj mreži prati gotovo 80 tisuća ljudi. Sebe opisuje kao "curu sa širokim srcem koje ide uz njezine bokove", ali se posljednjih dana našla na udaru hejtera koji na njezine fotke ostavljaju negativne komentare dajući joj do znanja da je mnogi od njih ne smatraju plus size modelom, nego jednostavno debelom curom.

Alexa je na Instagram postavila fotografiju nepoznate cure i sebe u istom kupaćem kostimu i napisala da kupaći na objema izgleda lijepo, a odmah nakon objave internet je planuo.

"Jedno je imati obline, a drugo biti debeo. Cura desno ne promovira obline, nego lijenost, gojaznost i nezdrav način života."

Iako je bilo onih koji su na usporedbu reagirali pozitivno, mnoštvo korisnika Instagrama složilo se da se u posljednje vrijeme na toj društvenoj mreži promovira gojaznost. Alexa je odgovorila hejterima i kazala da ju je rastužila mržnja i negativni komentari.

"Fotografijom sam htjela razbiti predrasude o ženskoj ljepoti. Nikoga ne smijemo osuđivati zbog njegove boje kože, a pogotovo zbog veličine koju nosi. Obje žene su jednako vrijedne", napisala je Alexa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.