Neda Parmać slavila rođendan na Indexovom tulumu, Pamela ostala doma uz bolesnog dečka



"INDEX nam je omiljena destinacija uz jutarnju kavu, a i ja slavim rođendan večeras", rekla je dobro raspoložena Neda Parmać na sinoćnjem Indexovom tulumu u klubu Mansion. Tamo je došla s kolegicom iz grupe Femminem, Nikom Antolos, dok je treća članica, Pamela Ramljak ostala doma.

"Pamela je ostala doma, dečko joj je bolestan pa ima opravdanje", rekle su nam cure kroz smijeh. One su četvrtak, naklon napornog dana, došle na tulum i dobro se zabavile. Plesale su s okupljenima te Kristijanom Curavićem koji im je bio pratnja i dizale atmosferu u Mansionu.  Neda je u četvrtak proslavila 26. rođendan.

> Video: Pogledajte tko se sve zabavljao na sinoćnjem vrućem Indexovom partyju

"Predstavnica za Eurosong nam je jako draga"

Jučer su također bile na ispraćaju za Eurosong ovogodišnje predstavnice Darije Kinzer. "Bio je to službeni ispraćaj, bile smo joj podrška pošto smo mi prošlogodišnje predstavnice, draga nam je cura i dobra joj je pjesma, držimo joj fige", rekle su. 

Upitali smo ih kakve šanse daju mladoj Dariji, a one su nam odgovorile: "Ma bitno da je ona zadovoljna, pjesma je ok i samo neka sve prođe u redu".

"Imamo isplanirano ljeto, zapravo, angažirane smo poslovno sve do listopada"

Zanimalo nas je i kakve planove imaju uvijek zaposlene Femminemke, a one su rekle: "Neki dan smo izdale novi spot, radimo na svojim pjesmama i sviramo po koncertima".

Kako se bliži ljeto zanimalo nas je koji su njihovi planovi, a one su rekle: "Za ljeto već imamo isplanirano pregršt koncerata, zapravo sve do listopada nam je rezervirano". Kako je bilo na Indexovom tulumu, možete pogledati i u Indexovom Nightlifeu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.