Nećete vjerovati o čemu James Blunt zaista pjeva u You´re Beautiful: "Taj tip je perverznjak"

Screenshot: YouTube

"YOU'RE beautiful / You're beautiful / You're beautiful, it's true / I saw your face in a crowded place...".

Priznajte, pjevali ste je i vi. Bila je to pjesma koju ste ili voljeli ili mrzili, ali niste je mogli izbjeći. James Blunt izgradio je karijeru na tom hitu, a na njegovu žalost zauvijek je ostao neraskidivo vezan uz nju.

Od vjenčanja do fajrunta u diskotekama, ova je pjesma svirala svuda, a Blunt je tek sad odlučio otkriti da uopće nije romantična.

U intervjuu za Huffington Post ispričao je da je pjesma zapravo o tipu koji je nadrogiran nekim jačim drogama te u vlaku maltretira tuđu curu.

"Svi govore: 'Ah, tako je romantična, želim tu pjesmu za prvi ples. Ti ljudi su sjebani. Cijeli život me etiketiraju kao romantičara zbog toga. Zajebite to. Nisam romantičar. 'You're Beautiful' nije jebeno romantična pjesma. To je pjesma o tipu koji je nadrogiran kao životinja u podzemnoj i gleda tuđu curu, iako je njen dečko s njom u vlaku. Tog tipa trebalo bi zatvoriti jer je perverznjak", rekao je bez imalo suzdržavanja Blunt.

Dodao je da, iako je zahvalan što ga je ta pjesma proslavila, već mu je dosta toga što ne može pobjeći od nje.

"Previše dobroga s vremenom postaje loše, i ja volim hamburgere, no da ih jedem svaki dan za svaki obrok, dosadili bi mi. Je li to iritantna pjesma? Nije, dok vam je ne bude preko glave", rekao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.