Nataša Janjić: Između Mikija Manojlovića i mene ima kemije!

NATAŠA JANJIĆ je, nakon burnog prekida s Antonijem Nuićem i afere s Joškom Lokasom, svoj glumački talent stavila na tržište u susjednoj Srbiji, i dobro joj ide. Nakon što je u srpskom filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu" odigrala glavnu ulogu, Nataši se ukazala prilika da u seriji "Na terapiji" zaigra uz glavnog balkanskog šarmera i zavodnika Mikija Manojlovića s kojim, kaže, na setu osjeća pravu kemiju.

Tradicionalni napad na žutilo

Nataša je srpskom Pressu povodom svega toga dala blic intervju te se između nekoliko rečenica o poslu ponovo osvrnula na medije i žutilo, koji njoj i njezinoj kolegici i prijateljici Jeleni Veljači već poslovično idu na živce. "Živim jedan sasvim običan život u gradu koji nije Hollywood. Nemam tjelohranitelje, živim kao podstanarka i krećem se centrom grada sasvim opušteno. Bavim se poslom koji je javan, ali moj privatni život to nije i zato se teško nosim sa činjenicom da netko stalno piskara i stvara konstrukcije o onome o čemu nema pojma", ljuti se Nataša. "Ako bih se borila s tim da je moja slika u javnosti u rukama nekog novinara, završila bih u ludnici. Zato se oglušujem, radim svoj posao najbolje što mogu i dužna sam javno istupati samo u vezi s poslom. Nemojmo se zavaravati - oko nas je kronično malo kvaliteta, a previše tuđeg prljavog veša i kiča. A narod guta ono što mu se servira", kaže Janjićka.

Ali, ajmo malo o filmu, i sve češćoj suradnji hrvatskog i srpskog filmskog svijeta. "Mislim da je regionalna suradnja odlična. Za film se generalno izdvaja premalo novca pa udruživanje kinematografija postaje neminovno i nije nešto što smo mi sad otkrili. I s televizijom je sličan slučaj. Do suradnje dolazi jer se od početka razmišlja o širom auditoriju pa se u izbor uključuju svi glumci iz regije. Dolazi do neke divne razmjene energije, jezičnih i kulturnih izazova, većeg izbora i natjecateljskog duha koje mora uroditi kvalitetom", smatra.

"Na castingu sam se morala pojaviti bez šminke"

Osvrnula se Nataša i na suradnju s genijalnim Mikijem Manojlovićem. "Kao klinka, gledala sam Mikija u filmovima. Da mi je netko rekao da ću glumiti s njim, rekla bih mu da se šali. On je veliki glumac i velika čast mi je glumiti s njime u seriji. Na setu smo ostvarili divan odnos, zabavljali smo se, a odličan scenarij bio je prava poslastica za sve nas. Ulogu Maje dobila sam na castingu, a na njemu sam se morala pojaviti bez šminke", govori Nataša.

"Maštam o Parizu, New Yorku i Indiji"

A da je Nataša u Srbiji prava zvijezda pokazuje i zanimljiv podatak da je na snimanju "Georgija" dobila najbolju prikolicu, s klimom, te da ju je cijelo vrijeme po setu pratio čovjek koji je njezin osjetljivi ten od sunca štitio kišobranom. Eto, možda nema tjelohranitelje, ali ten joj je zasigurno očuvan. A ima li Nataša skrivenih, neostvarenih želja? "Moja profesija je moj život. Samo pokušavam savršeno balansirati. Najviše mi nedostaju putovanja. S vremena na vrijeme poželim pobjeći u neke daleke, divne gradove, sanjam o Parizu, New Yorku, Indiji, ali to ne mogu ostvariti baš kad mi padne na pamet. Ali lijepo je maštati", zaključuje Janjićka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.