Nastup u talent showu pošao po zlu, Simon Cowell se uspaničario, zvali liječnike

Screenshot: ITV

MAĐIONIČARSKA točka izvedena u showu Britain's Got Talent skoro je pošla po zlu nakon čega su članovi žirija ostali u šoku i panici.

Audicija se odvijala u Manchesteru, a uključivala je mađioničara koji je s rukama u lisicama potopljen u vodu. Svi članovi žirija bili su uključeni u točku tako da su dobili ključeve kojima su mogli spasiti mađioničara. Svaki ključ iskorišten je u jednom dijelu točke, sve do posljednjeg ključa koji je dodijeljen članu žirija Davidu Williamsu, a služio je za konačno oslobođenje mađioničara.

Ključ je, piše Metro, ostao na stolu žirija te je zbog toga mađioničar skoro nastradao. Simon Cowell je odmah shvatio da nešto nije u redu te je pokušavao prekinuti točku i tražio je da se pozove liječnička pomoć. "Bilo je jezivo. David je prestravljeno stajao na pozornici, a Simon je pokušavao signalizirati producentima da prekinu točku te je pozvan liječnik", ispričao je izvor.

"Najprije su svi mislili da je to dio točke, ali brzo se shvatilo da je u pitanju stvarna opasnost. Srećom su izvođači na vrijeme uspjeli ispraviti pogrešku, ali u jednom trenutku su se svi prepali da će točka završiti katastrofom i bila je opća panika", objasnio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.