"Naš 4-godišnji sin je reinkarnacija princeze Diane, zna sve iz njenog života"

Screenshot: YouTube

AUSTRALSKI televizijski voditelj David Campbell ovih je dana tema svjetskih medija zbog prilično bizarne priče. Njegov četverogodišnji sin Billy, naime, tvrdi da je reinkarnacija britanske princeze Diane, koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći prije 22 godine.

Ni sam mu, zajedno sa suprugom Lisom, isprva nije vjerovao, ali Billy je, kaže, s njima podijelio brojne detalje o Dianinu životu, iako su mu tek četiri godine. Sve je počelo kad je Billyjeva majka dobila kartu s likom princeze Diane, a dječak je, vidjevši ju, rekao: "Pogledajte! To sam ja kad sam bio princeza."

Nedugo zatim Billy je njihovim prijateljima iz Škotske koji su bili u posjetu detaljno opisao dvorac Balmoral, ljetnikovac kraljevske obitelji. Kad je napunio četiri godine, Billy je, kaže njegov otac, nastavio inzistirati na tome da je "nekad bio princeza". Roditelji su ga pitali je li, kad je bio princeza, imao druge članove obitelji, na što je Billy odgovorio: "Imam braću i sestre. Imam brata Johna."

Roditelji su tada, priča David, problijedjeli, jer su znali da je princeza Diana imala brata Johna, a umro je 1960., godinu dana prije njezina rođenja. Osim toga, Billy je šokirao i rečenicom: "Bio sam princeza, a onda su došle sirene i više nisam bio princeza."

Campbell je o svemu progovorio u svojoj emisiji, a napisao je i kolumnu. Osim stalnog spominjanja princeze Diane, četverogodišnji dječak roditelje je iznenadio još jednim bizarnim otkrićem. Kad nije mogao zaspati, majka ga je jednom upitala što ga muči, a on je rekao: "Dođu i odnesu me." Zatim je pokazao prema krovu i dodao: "Odnesu me, ali me do jutra uvijek vrate."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.