Napravili i "pancirku": Dva "bisera" se zabavljala ruskim ruletom pa završili u bolnici

DVOJICA Škota iz Girvana kratili su dosadu opasnom igrom koja nije mogla završiti drugačije nego odlaskom u bolnicu i dolaskom policije. 39-godišnji Paul Black upucao je 18-godišnjeg Johna Harrisa zračnicom dok su igrali neku vrstu ruskog ruleta.

"Mudri" dvojac ispaljivao je metke jedan drugome u torzo. Mislili su da će smanjiti rizik od ozljeda koristeći improviziranu "pancirku" koju su napravili od reklamnog kataloga poznatog po svojoj debljini. Nakon svakog kruga, istrgnuli bi pokoju stranicu iz kataloga te se on stalno tanjio. No, niti kada je katalog bio već potpuno tanak, dvojcu nije palo na pamet da prekinu igru. Paul je pucao u Johna, kojem je sačma završila u trbuhu nakon što je probio katalog.

John je završio u bolnici te liječnicima pokušao "prodati" priču da je nastradao od metka koji se odbio. Njegova je laž brzo razotkrivena, a iz unutrašnjosti tijela sačmu su mu vadili kirurzi. Kada su Paula upitali kako su došli na tako bizarnu ideju, on je odgovorio: "Iz čiste gluposti, gledali smo previše `Jackassa`". Da su bili barem malo pametniji, mogli su barem svoj blesavi pothvat siniti i na neki način unovčiti, no to im je na pamet palo tek kada je već bilo prekasno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.