Napali restoran jer je objavio "fotku blogerice na kojoj se vidi malo previše"

Foto: Instagram

AUSTRALSKI restoran Fine an Fettle našao se na meti kritičara zbog jednog marketinškog poteza za koji su vlasnici mislili kako će biti jako uspješan.

Naime, iz restorana su na Instagramu u sklopu svoje marketinške kampanje objavili fotografiju food blogerice Karylle Banez s kojom su nedavno potpisali ugovor kako bi promovirali novi jelovnik, no fotografija je ubrzo razljutila mnoge mušterije jednim detaljom.

Karylle u restoranu sjedi za stolom i večera u bijelom topu koji više nalikuje grudnjaku te njezin dekolte stavlja u prvi plan, što je zasmetalo ljubiteljima spomenutog restorana u Adelaideu, koji misle da je blogerica pokazala malo previše.

"Ovo je promocija restorana, a ne noćnog kluba. Nemam ništa protiv djevojke, zgodna je, ali ovo baš nije prava fotografija za restoran", napisao je jedan od posjetitelja.

Na njegove riječi ubrzo su se nadovezali i drugi pratitelji restorana. "Mislio sam da je to restoran i kafić... ne džentlmenski klub", "Zgodna cura, blogerica ili prekrasna osoba... donje rublje nije prikladna odjeća za objedovanje u restoranu", pisali su zgroženi ljudi.

Nakon mnogih negativnih komentara oglasili su se iz restorana uz opravdanje kako nisu očekivali ovakve reakcije.

"Malo su nas šokirali negativni komentari koje ste nam pisali. Nije nam bila namjera ikoga uvrijediti, štoviše, ne odobravamo ovakve uvrede u našoj zajednici. Naša hrana je uvijek govorila za sebe. Jednostavno promoviramo svoje večeri i dijelimo Karyllino iskustvo iz restorana. Cijenili bismo kada biste, prije nego što komentirate fotografiju, razmislili o tome kako je riječ o stvarnoj osobi s osjećajima. Hvala vam", napisali su u svom odgovoru.

Nakon toga restoran je obrisao sve komentare te ih u potpunosti zabranio ispod spomenute fotografije. Za razliku od njih, blogerica je ostavila otvorenu mogućnost komentiranja na svom profilu unatoč ružnim riječima.

Također, kuhar Sam Worrall-Thompson za Daily Mail Australia objasnio je kako je blogerica bila pozvana da kuša njihov novi jelovnik i podijeli svoje dojmove s pratiteljima kako bi privukla nove mušterije u restoran. Dodao je kako nemaju strogo određen kodeks odijevanja te da njihove posjetitelje ne bi trebalo vrijeđati zbog onog što nose.

"Komentari koje je Karylle primila zbog svoje odjeće apsolutno su neprihvatljivi", zaključio je Sam.

Ipak, bilo je i onih koji nisu imali ništa protiv njezinog modnog odabira. "Ona je poznata na Instagramu i ide po raznim restoranima u gradu kako bi radila jednu stvar. Ljudi, odrastite", branila ju je jedna korisnica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.