Napadaju ga jer je pobjegao u Hrvatsku, a on uživa na luksuznoj jahti

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

TAMARA ECCLESTONE i njen suprug Jay Rutland ne zamaraju se previše kritikama Britanaca. Iako na društvenim mrežama raspravljaju s hejterima, ne dopuštaju da im to pokvari odmor u Dubrovniku.

>>Nasljednica se hvali odmorom u Hrvatskoj, Britanci plaču: "Pravila ne važe za bogate"

Dok se odmaraju na svojoj luksuznoj jahti Petara, nazvanoj po kćerima Bernieja i Slavice Ecclestone, Jay (39) pazi i na svoj izgled pa su ga fotografi ulovili kako vježba na palubi.

Odjeven u kratke hlačice podizao je utege, a čini se da je bio svjestan da ga snimaju jer se smiješio gledajući u smjeru kamere.

>>Objavili fotke: Partnere sestara Ecclestone jedna stvar u Hrvatskoj posebno oduševila

Nakon što su se o njihovom odlasku iz Britanije i dolasku u Hrvatsku raspisali britanski mediji, sestre Ecclestone i Rutland suočili su se s valom kritika bijesnih građana.

>>Bogatašica odgovorila hejterima: Napola sam Hrvatica i slijedim hrvatska pravila

"Ovaj virus očito neke ljude nije promijenio nabolje, što je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam uopće napuštala kuću tijekom karantene. Nisam čak išla ni u park ni vježbala. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da odem tamo, što nije zabranjeno, i sad slijedim hrvatska pravila", odgovorila je Tamara putem Instagrama.

"Što se tiče pitanja o povratku u školu, to je opcionalno i odlučili smo Fifi nastaviti školovati kod kuće. Napreduje bolje nego ikad. Ako se ne varam, nitko me nije obavezan pratiti pa znate što vam je činiti", napisala je u objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.