"Namjerno sam prdnula": Žene imaju gnjusan, no učinkovit način kako otjerati seksualne predatore

Ilustracija: YouTube

NAKON dugo vremena žene su skupile hrabrosti progovoriti o seksualnom zlostavljanju koje mnoge doživljavaju na dnevnoj bazi. No, osim što se o tome mnogo više priča u javnosti, žene su sada, čini se, uspjele pronaći i pomalo gnjusnu, ali učinkovitu metodu tjeranja seksualnih zlostavljača.

Riječ je o - ispuštanju vjetrova. Prije dva tjedna priču o tome podijelila je Olivia Cole koja se na taj način uspjela otarasiti napornih tipova u teretani, a sad se još jedna slična priča pojavila na Redditu.

Podijelila ju je korisnica pod imenom ThankCod pod naslovom "Moj seksualni zlostavljač dobio je otkaz na poslu zahvaljujući meni. Prilično sam zadovoljna".

"Tip na poslu se stalno zaletavao u mene. Okrznuo bi mi se o guzu pa o grudi. To se nastavilo događati, a on se pravio nevin i uvijek bi prolazio pokraj mene bez kontakta očima. Danas je otišao dalje i uhvatio me za guzu. Baš me uštipnuo. Osjećala sam se poraženo, mislila sam da mi nitko neće povjerovati, a onda mi je nešto palo na pamet.

Prošla sam pokraj njega, okrenula guzu prema njegovoj ruci i prdnula. Glasno i ljutito. Odvratno je, znam. Ali ako on može činiti da se ja osjećam gnjusno i okaljati moju guzicu, onda mogu i ja učiniti da se on osjeća gnjusno i okaljati njegovu ruku.

Potpuno je poludio pa sam i ja poludjela. Neće više gledati na moju guzu kao nešto seksualno, nego kao 'kutiju za vjetrove' koja je zauvijek okaljala njegovu sitnu ruku. Šef je saznao što se dogodilo jer ljudi nisu prestali pričati o tome, pozvao nas oboje u ured. Saznala sam da sam ja jedna od pet žena kojima je to radio. On je rekao da sam namjerno prdnula na njega (ja sam rekla da je bilo slučajno jer sam znala da će ga to naživcirati). Ali kad je on mene štipao, to je bila "šala".

Čim je to rekao, šef me zamolio da izađem iz ureda, a on sad čisti svoj stol.

Jebi se, Ted."

I got my sexual aggressor fired from work today. I'm quite satisfied. from r/TwoXChromosomes
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.