Nakon Vuka s Wall Streeta Margot Robbie skoro odustala od glume: "Sve je bilo grozno"

Screenshot: Youtube

AUSTRALSKA glumica Margot Robbie (32) gotovo je prestala glumiti nakon svoje prve velike uloge u Vuku s ​​Wall Streeta. Glumicu je 2013. godine u zvijezde vinula uloga Naomi Lapaglije, bivše žene Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio), a pažnja javnosti koja je uslijedila nakon te izvedbe bila je za nju velik teret.

"Nešto se događalo u tim ranim fazama i sve je bilo prilično grozno", rekla je Robbie za Vanity Fair. "Sjećam se da sam rekla svojoj mami da mislim da ne želim ovo raditi, a ona me samo pogledala, potpuno ravnodušna, i rekla - draga, mislim da je prekasno za to. U tom sam trenutku shvatila da mogu ići jedino naprijed", prisjetila se glumica.

 

Robbie tvrdi da prije svega nije bila emocionalno spremna na gubitak privatnosti, a najteže joj je bilo prilagoditi se nametljivim paparazzima. "Sada znam tko me i kako pokušava zajebati", rekla je.

Naime, prije nego što se počela baviti ovim poslom, Robbie je smatrala da mediji objavljuju jedino istinu. Tada su tabloidi počeli rutinski objavljivati da je trudna iako nije, a ljudi su je zvali da joj čestitaju. Na kraju se morala pomiriti s činjenicom da ne može opovrgnuti svaku lažnu vijest.

Od tada je Robbie pronašla načine kako se nositi s teretom slave - jedan od njih je brisanje privatnih profila na društvenim mrežama, no priznaje da se i dalje osjeća neugodno. 

"Način na koji pokušavam ljudima objasniti ovaj posao i ovaj svijet je da su usponi stvarno visoki, a padovi stvarno jako niski. I pretpostavljam da ako imate sreće, sve se izbalansira na sredini", dodala je glumica koja je lani zasjela na prvo mjesto liste najplaćenijih glumica u Hollywoodu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.