Nakon uhićenja Splićanke koja ju je izvrijeđala, oglasila se Azijatkinja: "Hvala vam"

Screenshot: TikTok

Nakon što je Splićanka koja ju je u lipnju rasistički izvrijeđala dok je s dečkom kupovala u dućanu završila u zatvoru, oglasila se Azijatkinja rođena u Rusiji, a koja danas živi u Norveškoj.

Priznala je da je iznenađena i da je bila u kontaktu sa splitskom policijom, no da je mislila da je čitava stvar pala u zaborav jer se dogodila prije dva mjeseca. "Pomirila sam se s tim, nisam očekivala da će se o tome pisati u kolovozu... Hvala vam, preplavile su me emocije, lijepo je da internet može napraviti ovako nešto - dovesti do nečeg dobrog. Hvala vam što ste mi javili ovo", poručila je, očigledno dirnuta.

@empathicweeb Replying to @Abbs. I'm humbled. Overwhelmed. But happy for the outcome. #croatia #storytime #notoracism ♬ original sound - EmpathicWeeb

Podsjećamo, Splićanku je šokirana gošća snimila kako bjesni ispred dućana i govori joj da je "žuto govno". Cijelu priču je tek nedavno objavila na društvenoj mreži. Ni sama nije vjerovala da će se išta dogoditi, no iznenadila ju je brza reakcija policije nakon što su se mediji raspisali o slučaju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.