Nakon što su je prebili u klubu bivša misica vratila se u velikom stilu - gola

DANIELLE LLOYD, bivša britanska Miss koju su prije nekoliko mjeseci pretukle dvije djevojke ispred noćnog kluba u Londonu, očito je odlučila napraviti sve kako bi javnost napokon zaboravila da je dobila brutalnih batina pa je zato svu pažnju usmjerila prema svojim golišavim fotografijama.

Danielle je napokon uspjela barem na tren zasjeniti priče o tučnjavi i u prvi plan staviti svoje nago tijelo

Dok je prije samo mjesec dana snimila provokativni editorijal u kojem zajedno s anonimnom kolegicom oživljava S/M scene lezbijske ljubavi, Danielle je za časopis Nuts ponovno pokazala svoje golo tijelo. Iako su posljednje fotografije ipak malo čednije nego prethodne, bivša misica uspjela je barem na tren zasjeniti priče o tučnjavi i u prvi plan staviti svoje nago tijelo.


O napadu na Lloydicu izvijestili su gotovo svi otočki mediji, a kao razlog napada navodio se "slučajni tjelesni kontakt Lloydove s jednom djevojkom u klubu". Očevici okršaja policiji su ispričali da su se djevojke isprva krenule prepirati, a ono što je trebalo biti obična ženska svađa ubrzo je preraslo u brutalnu tučnjavu. Danielle je pri tom izvukla deblji kraj te je, nakon što je bačena na jedan stol na kojem je bilo čaša i flaša s pićem - zadobila brojne posjekotine po nogama i leđima.

Šokirani posjetitelji kluba nakon napada mogli su je vidjeti kako krvava leži na pločniku s tragovima krvi na odjeći i na nogama. Međutim, da se 25-godišnja starleta koja, kako kaže, na putu do slave od ničeg ne preže, pogotovo ne od golotinje, itekako oporavila od incidenta dokazuju i ove fotografije, koje bi Danielle trebale osigurati nezapamćenu popularnost u Britaniji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.