Nakon što je Trump izgubio izbore, na glazbenim ljestvicama događa se nešto neobično

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON što je Joe Biden pobijedio na izborima za predsjednika SAD-a, na američkim glazbenim ljestvicama ponovno su postale popularne neke pjesme stare i po nekoliko godina.

Samo nekoliko sati nego što je Biden proglašen novim predsjednikom, pjesma repera YG-a, koja se zove F*ck Donald Trump, zasjela je na prvo mjesto iTunes ljestvice u Americi. Ali malo tko se nadao da će hit grupe NSYNC iz 2000. godine, Bye Bye Bye, postati hit i 20 godina poslije.

Ova pjesma se tijekom iščekivanja rezultata izbora našla u top 200 najslušanijih pjesama, a osim nje se na 39. mjestu ljestvice našao i hit Miley Cyrus iz 2009. godine, Party In The USA.

Prema Varietyju, neslužbeni Twitter račun koji koristi Bidenovo ime potaknuo je korisnike društvenih mreža na proslavu njegove pobjede uz glazbu.

"Idite slaviti! Slušajte Miley Cyrus", napisali su.

Nakon što se pjesma ponovno našla na ljestvicama, radio stanice diljem SAD-a počele su je puštati na svojim frekvencijama.

U akciju se uključila i sama Miley, koja je podijelila improvizirani novi spot. On uključuje Bidenove isječke u kojima izgleda kao da on svira pjesmu. Također se može vidjeti i izabrana potpredsjednica Kamala Harris kako izbacuje Trumpa iz Bijele kuće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.