Nakon što je gola lutala ulicama L.A.-a, glumici produljen boravak na psihijatriji

Foto: Profimedia

GLUMICI Amandi Bynes produženo je zadržavanje u psihijatrijskoj ustanovi za još najmanje tjedan dana, izvještava TMZ.

Nakon što je gola lutala ulicama Los Angelesa te doživjela mentalni slom, 36-godišnja Amanda sama je odlučila pozvati policiju. Nije jasno sjeća li se uopće tih nekoliko dana koje je provela lutajući gradom, a izvori kažu kako trenutno nije u kontaktu sa svojim bližnjima.

Glumica koja se već neko vrijeme bori s bipolarnim poremećajem sada je ozbiljno usredotočena na oporavak, kažu izvori. Njezin automobil nalazio se 64 kilometra od njezine kuće i 24 kilometra od mjesta gdje je pronađena, centra Los Angelesa, pa se pretpostavlja da je stopirala ili koristila javni prijevoz.

U to vrijeme, 17. ožujka, viđena je u videu jedne obožavateljice koja je ugledala glumicu te ju je odlučila pozdraviti. Tiktokerica se snimila kako šeće s Amandom, koja ne izgleda dobro. "Sretna sam što dobiva pomoć koja joj je potrebna. Bila je slatka, dala sam joj nešto novca i pričala s njom", objasnila je obožavateljica.

Glumičin bivši zaručnik Paul Michael izjavio je za Page Six da nije uzimala svoje lijekove prije nego što je hospitalizirana. Amanda je raskinula zaruke u srpnju 2022., nakon što ga je optužila da je prestao piti lijekove te ponovno počeo konzumirati kokain.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.