Nakon optužbi za nasilje i vijesti o razvodu Ognjen Vukojević snimljen na utakmici

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

OGNJEN VUKOJEVIĆ snimljen je na utakmici Gorice i Hajduka niti tjedan dana nakon što se pojavila vijest da se razvodi od supruge Andreje.

Vukojević je utakmicu pratio u društvu Eduarda da Silve. Mirno je sjedio prekriženih ruku i ozbiljnog izraza lica te tek povremeno bacio oko na mobitel.

Andreja se navodno iselila iz zajedničkog doma na zagrebačkom Tuškancu i unajmila stan u Centru Cvjetni. Nakon toga promijenila je i prezime na društvenim mrežama.

U braku su bili četiri godine, a nevolje su započele prije mjesec dana kada je Vukojević prijavljen za obiteljsko nasilje. Bivša misica prijavila ga je policiji i optužila da je tijekom obiteljske svađe pijan prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Odbila je svjedočiti, nakon čega je prijava odbačena.

Vukojević se nakon svega tada bio oglasio pisanom izjavom. 

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon privođenja.

Ipak, izgleda da situaciju nisu uspjeli razriješiti te da je ljubavi došao kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.