Nakon objave o trudnoći Meghan Markle, njezina sestra povukla očajnički potez

Screenshot: YouTube

VIJEST o trudnoći Meghan Markle je top tema brojnih svjetskih medija. Kensingtonska palača jučer je objavila da će princ Harry i Meghan Markle na proljeće postati roditelji, a priopćenje je stiglo kada su Meghan i Harry stigli na svoju prvu kraljevsku turneju u Australiju.

Meghanina majka Doria Ragland rekla je da je presretna i da se neizmjerno veseli svom prvom unuku, a oglasili su se i izvori bliski Meghaninom ocu Thomasu. Thomas je jučer viđen u supermarketu kako obavlja kupnju, a izvor blizak Harryjevom tastu kaže da je on presretan zbog Meghan.

"Thomas je jako radostan i očajnički želi biti dio života svog unuka. Zna koliko je Meghan željela dijete. Ona je baš majčinski tip", kazao je izvor.

Meghanina polusestra Samantha povukla je novi očajnički potez te je navodno kupila i poslala čestitku sestri i šogoru. Navodno se nada da će dijete zasigurno povezati obitelj i da će nakon Meghaninog porođaja svi ponovno biti na okupu.

Samantha je ovog mjeseca bila u Londonu, ali je nitko iz kraljevske obitelji nije primio. Navodno je došla i u Kensingtonsku palaču gdje žive Meghan i Harry, ali ju je osiguranje ispratilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.