Nakon članka na Indexu, Radeljak podivljao na Facebooku: "Popušite mi, ali ne sad jer je zauzeto"

Foto: Facebook

JUČERAŠNJI članak Indexa o Josipu Radeljaku Dikanu i seksi mlađahnoj crnki kontroverznog poduzetnika toliko je pogodio da je reagirao na Facebooku gdje je, još jednom, pokazao svoje pravo lice. Njegov status, bez ispravljanja gramatičkih pogrešaka, prenosimo u cijelosti.

"MOLIM SVE FB PRIJATELJE DA PODJELE UVU MOJU PORUKU NA SVOJE PROFILE, TAKO DA DOĐE I DO ŠTO VIŠE POŠTENIH LJUDI I NARAVNO NA ZNANJE IMBEX DNOVINARIMA I DOMOLJUBU BABIĆU !!

Hvala u naprijed !! U vezi sa Babićevim Imbex dnovinarskim heiterskim medijsko terorističkim člankom, u vezi s mojom malenkoščcu i mojim sexulnim intertesima, a kojim mi ničim izazvani osim urođenim im jalom mržnjom i pederlukom pokusavaju zalaziti u život - poručujem: Nemam vremena za prave muške odgovore - jer upravo zauzet mnogo ljepšom zabavom - ali bijednim heiterima bolesnog Babićevog Imbex dnovinarstva a i njemu osobno, za sada predlažem da mi POPUŠE - ali u neko drugo vrijeme, jer je sada zauzeto !!!", napisao je Dikan, a njegovu poruku, baš kako je htio i ne bi li došla do što više poštenih ljudi, objavljujemo i na našem "profilu".

Jučerašnja objava bivšeg supruga Bebe Lončar, Vlatke Pokos i pokojne Ene Begović s mlađahnom crnkom u krilu izazvala je podijeljene reakcije, no neistomišljenicima Dikan nije ostajao dužan. Kad je na njegov status "Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti" Gala Svilan napisala "ili platiti", Radeljaku nije bilo do šale, što je i dokazao.

Zgroženi korisnici društvenih mreža nisu mogli vjerovati čemu svjedoče pa su neki odgovorili kako jedino znaju - humorom. "Fak sjebala sam se...premlad je ovaj moj", napisala je Ella Dvornik dok su Gali mnogi poručili da opet "pravi probleme".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.