Najveći skandal Globusa: Je li glumica zaista vrijeđala kolegicu na ovoj snimci?

Foto: Twitter

OSIM nezadovoljstva kod dijela publike što film "Zvijezda je rođena" nije pokupio nagrade za najbolji film i glumce, ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa prošla je poprilično mirno. Zato su se društvene mreže potrudile da stvore zbrku tamo gdje je, kako tvrde glavne akterice tog najvećeg skandala ovogodišnjih Globusa, uopće nema.

Ekipa na Twitteru tvrdi da je glumica Chrissy Metz, zvijezda serije This Is Us, kolegicu Alison Brie nazvala "kujom" tijekom prijenosa s crvenog tepiha. Voditelji su pitali Metz zna li Alison, na što je ona odgovorila: "Da znam li...".

Kamere su se nakon toga okrenule prema Brie koja je taman stizala na crvenih tepih, a na snimci se još uvijek čuo glas Chrissy Metz i voditeljica. Neki tviteraši sad tvrde da su čuli Chrissy kako govori: "Ona je takva kuja".

Chrissy se o cijeloj stvari oglasila na Twitteru. "Veoma je tužno da bi netko pomislio, ili još gore pokrenuo u potpunosti izmišljenu priču! Obožavam Alison i nikad ne bih rekla ružnu riječ o njoj, niti o bilo kome. Zaista se nadam da ona to zna", napisala je Metz.

Ispod njenog tvita javili su se mnogi koji tvrde da su oni čuli riječ "babe", a ne "bitch". Ubrzo se oglasila i Alison Brie koja je na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju i napisala: "Samo ljubav. Tračevi nas ne diraju!".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.