MrBeast otkrio detalj koji mu donosi veći broj pregleda: Ako ovo učinim, brojke rastu

Foto: Instagram

MRBEAST, pravim imenom Jimmy Donaldson, najpraćeniji je youtuber na svijetu te ima čak 180 milijuna pratitelja na svom kanalu, a sada je otkrio detalj pomoću kojeg postiže još veći broj pregleda. 

Otvorena ili zatvorena usta? 

Njegovi pratitelji mogli su primijetiti kako youtuber često u thumbnailovima stavlja fotku na kojoj ima otvorena usta i šokiran izraz lica kako bi privukao gledatelje da pogledaju njegov video. 

Međutim, nakon što je testirao nekoliko verzija videozapisa, doznao je kako njegova prepoznatljiva poza nije toliko učinkovita kao što je mislio, objasnivši da thumbnailovi sa zatvorenim ustima prolaze bolje. 

"Zatvorio sam usta na svim svojim thumbnailovima i vrijeme gledanja se povećalo na svakom videu, lol", napisao je na X-u. 

"Usta su mi sada zatvorena na svim mojim thumbnailovima, ali rat je tek počeo. Ne smijemo stati dok se ne zatvore usta na svačijim thumbnailovima", dodao je. 

Kraj jedne ere 

"Sad će svi youtuberi začepiti usta", glasi jedan od komentara, na koji je MrBeast odgovorio: "Hvala Bogu." 

Kad ga je netko upitao je li era thumbnailova sa šokiranim izrazima lica gotova, odgovorio je: "Čini se da je tako, evo još rezultata. Sad kad ih mogu testirati, ne moram više nagađati i vidim što ljudi žele. Zatvorio bih usta prije mnogo godina da sam imao ovaj alat."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.