Najljepša nogometna sutkinja na svijetu i njen suprug uskoro postaju roditelji

BIVŠA missica i po mnogima najljepša nogometna sutkinja na svijetu Vesna Mladin Budimir te njen suprug, nogometaš Marijan Budimir, uskoro će postati roditelji. Kako prenosi Story, prinova na svijet treba doći krajem godine. Podsjetimo, par je u sretnom braku od lipnja prošle godine. Svoju su ljubav okrunili romantičnim vjenčanjem u crkvi Sv. Roka u Krilu Jesenice, u Vesninom rodnom mjestu.

Lijepa Vesna se 2004. godine okitila lentama Miss Universe Dalmacije i druge pratilje Miss Universe Hrvatske, a bila je i finalistkinja izbora za Miss sporta Hrvatske. U sudačkom dresu i kopačkama, ova je ljepotica, koja neodoljivo podsjeća na glumicu Sandru Bullock, srušila brojne predrasude o ženama u nogometu. Nogomet nije jedina njena sportska ljubav - višestruka je prvakinja Hrvatske u kick boxingu s čak 11 naslova državnih prvakinja u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u full contactu i low kicku.

Njen suprug je bivši nogometaš Hajduka, gdje je započeo svoju nogometnu karijeru. Zatim je igrao u talijanskom Udinese, slovenskom Publikum Celju, litvanskom Vetra Vilniusu, a potom do isteka ugovora i u zaprešićkom Interu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.