Najljepša djevojčica na svijetu na meti: Ima tek 10 godina, a trolovi na Internetu već je kritiziraju

Foto: Instagram

MNOGE djevojčice sanjaju o karijeri manekenke kada odrastu, no Kristina Pimenova već je prava mala zvijezda.

10-godišnja Ruskinja s mamom se preselila u Los Angeles gdje je potpisala ugovor a manekenkom agencijom. Mnogi je nazivaju i najljepšom djevojčicom na svijetu, pa stoga i privlači mnogo pažnje. Upravo zbog toga što je "preatraktivna", njezina majka i ona se suočavaju s mnogim negativnim komentarima na društvenim mrežama.


Kristina je inače vrlo rano počela raditi na svojoj manekenskoj karijeri. Na modnoj pisti je već od svoje 4. godine, a danas kao 10-godišnjakinja ima preko milijun pratitelja na Facebooku i Instagramu kojima upravlja njezina majka Glikerya Pimenova.


Problem je nastao kada su se neki roditelji javili kako je mala Kristina preseksualizirana.

"Morate razmišljate kao pedofil da bi na ovim fotografijama vidjeli nešto seksualno, zato je vrijeme da posjetite doktora. Prije nekoliko dana objavila sam Kristininu fotku s plaže na Maldivima kako grli tri igračke i smije se. Držala je igračke na prsima i grlila ih i znate što su bili komentari? "Ona pokriva grudi jer misli da ima što skrivati". Zamislite vi to! Smatram da takvi ljudi odmah moraju psihijatru", poručila je Kristinina mama svim kritičarima na Internetu.


Mala ljepotica danas je jedna od najtraženijih dječjih modela, radila je već mnoge prestižne kampanje sa slavnim brendovim.

I to je tek početak, tako da ćemo za mladu ljepoticu još itekako čuti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.