Najjezivija horor priča zbog koje su djeca stvarno ubijala

Screenshot: Youtube

NA FILMSKA platna uskoro dolazi priča o Slender Manu, jednom od najjezivijih likova iz popularne kulture.

Radi se o blijedoj utvari bez lica s neprirodno dugačkim udovima koje vreba djecu i one koji postaju opsjednuti njegovim likom.

Nitko ne zna što se točno događa s tijelima njegovih žrtava jer mu dosad nitko nije pobjegao, piše Mashable.

Lik Slender Mana inspirirao je brojne video igrice, a uskoro ćemo ga moći gledati i na velikom platnu. Film bi se u kinima trebao pojaviti u svibnju ove godine, a režirat će ga Sylvain White koji je režirao horor serije The Originals i Sleepy Hollow.

Priča o Slender Manu počela je kao dio natjecanja na internetskom forumu "Something Awful" gdje su korisnici imali zadatak urediti ponuđenu fotografiju kako bi od nje napravili neki jeziv lik. Eric Knudsen napravio je dvije fotografije na kojima u blizini djece stoji abnormalno visok muškarac u odijelu bez lica, a priča o njemu proširila se putem creepy paste, bizarnih horor priča koje su se pojavile na internetu.

Njjegov se lik toliko popularizirao u digitalnom folkloru da su neki i u stvarnom životu povjerovali u njegovo postojanje.

2014. godine u američkoj saveznoj državi Wisconsin dvije su 12-godišnje djevojčice u šumi nožem izbole prijateljicu kako bi ugodile Slender Manu.

Djevojčica je uspjela preživjeti, ali su joj nakon napada ostale teške traume. Jedna od napadačica, Anissa Weier, završila je u mentalnoj ustanovi na 25 godina, dok druga još čeka suđenje.

Anissin otac je burno reagirao nakon što je saznao da se snima film o mitskom čudovištu koje je njegovoj kćerki uništilo život, piše Daily Mail.

"Nevjerojatno je da rade tako nešto. To je populariziranje tragedije. Ovaj će film samo produžiti bol za sve tri uključene obitelji", zaključio je on.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.