Najbogatiju Hrvaticu zaboravio uz seksi Kristinu: "Potrošio je na nju 1,6 milijuna kuna"

Foto: Instagram

NAKON razvoda od kćeri najbogatije Hrvatice Petre Ecclestone, James Stunt neko je vrijeme samovao, no proteklog vikenda paparazzi su ga ulovili s misterioznom brinetom.

Kako piše Daily Mail, riječ je o kanadskoj manekenki i glumici Kristini Wurtemberg. Ona posljednja tri tjedna boravi sa Stuntom u njegovu domu u elitnoj londonskoj četvrti Belgravia.

Prema onome što se zna o njoj, ima 26 godina, dolazi iz Halifaxa u Novoj Škotskoj i pokušava se probiti na sceni. U tome bi joj mogle pomoći fotografije na kojima se voza sa Stuntom u njegovu Lamborghiniju na večere u luksuzne restorane. Osim toga, na njenoj ruci zapažen je golemi dijamantni prsten, zbog čega su već krenule glasine da su se ona i Stunt zaručili.

>>>Svjetsku showbizz scenu potresa razvod jedne od najbogatijih Hrvatica, cure prljavi detalji<<<

Kao i uvijek, mediji su našli njene "prijateljice" koje su se drage volje raspričale o toj romansi. Tako je jedna otkrila da su se Kristina i Stunt upoznali prošlog ljeta, no on baš nije htio započeti vezu s njom jer je taman bio usred gorkog razvoda. Nakon što je promijenio mišljenje, počeo je svoju novu dragu obasipati poklonima i nakitom vrijednim nekoliko stotina tisuća britanskih funti. 

"Kristina je upoznala Jamesa lanjskog kolovoza, kad je bila u Londonu s dvije prijateljice. Tjedan dana kasnije njegovi tjelohranitelji došli su po nju i zbilja su kliknuli. Iako je od njegova razlaza s Petrom prošlo neko vrijeme, nije se želio upuštati u romansu dok se službeno ne razvede. Kristina se vratila u Kanadu, no ostali su u kontaktu. Sad kad je razvod gotov, započeli su vezu i ona je kod njega u Londonu. Tretira je kao princezu, jako je darežljiv i sigurno je već potrošio 200.000 funti (oko 1,6 milijuna kuna) na poklone. Ona non-stop kupuje u Harrodsu i ima gomilu odjeće i nakita", ispričala je anonimna prijateljica.

>>>Bivši zet vrijeđa najbogatiju Hrvaticu: "Propao sam kad sam oženio kćer patuljka i Lady Macbeth"<<<

Daily Mail je kontaktirao Kristinu, no ona im je samo potvrdila da je djevojka koju su snimili sa Stuntom.

"Upoznali smo se lani, no ne živim sad s njim, imam svoj stan u centru Londona", rekla je.

Ipak, posljednja fotka koju je objavila na Instagramu nastala je baš u Belgraviji, gdje on živi.

"Što ako sve kroz što sad prolaziš je samo priprema za snove veće nego što ih sad možeš zamisliti", napisala je pored fotke.

Stuntov glasnogovornik nije želio komentirati navode o novoj vezi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.