Najbogatiji Hrvat čeka drugo dijete, lijepa Talijanka otkrila spol bebe

Foto: Instagram

NAJBOGATIJI Hrvat Davor Lukšić i njegova supruga Cristel Carrisi Lukšić očekuju drugo dijete. Bračni par već ima jednogodišnjeg sina Kaya, a Cristel je u emisiji "Domenica In" na talijanskoj televiziji RAI otkrila da je u petom mjesecu trudnoće.

"Cristel čeka djevojčicu", rekla je voditeljica, a Cristel je potvrdila, dodavši da će roditi početkom kolovoza, javlja Il Tempo.

Cristel je kći poznatog talijanskog glazbenog para, Albana Carrisija poznatijeg kao Al Bano te Romine Power.

"Moji roditelji su jako sretni, uvijek su govorili da žele puno unučadi. Davor i ja nećemo stati, sanjamo o jako velikoj obitelji", rekla je.

Davor i Cristel vjenčali su se u rujnu 2016. godine u povijesnom gradiću Lecceu. Na svadbu je pozvano oko 500 uzvanika, pred kojima su Davor i Cristel razmijenili zavjete nakon četiri godine veze. Mladenku su u baroknu crkvu dopratili roditelji Romina Power i Al Bano. Dok je ona odjenula bijelu vjenčanicu s otvorenim leđima i dugim velom, mladoženja je izabrao tamno odijelo i baršunaste mokasinke, pišu talijanski mediji.

Među uzvanicima bile su mladenkine sestre Romina mlađa, Brigitta, Jasmine i Mara Veiner te modna blogerica Chiara Nasti. Svadbeno slavlje održalo se na farmi La Mea u Cellinu San Marco gdje su gosti uživali u mesnim i ribljim delicijama. Umjesto poklona, Davor i Cristel zamolili su goste da novac doniraju organizaciji za zaštitu mora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.