Vlasnik srpske televizije se napokon oglasio o bebi koju uvodi u bizarni reality show

Screenshot: YouTube

ŽELJKO MITROVIĆ, vlasnik Pink televizije i jedan od najbogatijih poduzetnika Srbije u novom reality showu "Zadruga" koji će se emitirati na njegovoj televiziji uvest će bebu od osam mjeseci koja će odrastati pred kamerama. 

Vijest o bebi koju će od 0 - 24 snimati kamere naišla je na osudu srbijanske javnosti, iako su se odavno nagledali bizarnosti u programima na televizijama s nacionalnom frekvencijom. Mitrović se o bebi oglasio u medijima i ne vidi ništa loše u tome da dijete od osam mjeseci sudjeluje u takvom programu.

"Reality po svojoj definiciji predstavlja ekraniziranje stvarnog života. U stvarnom životu se rađaju i rastu bebe, ne vidim što bi bilo sporno u ekranizaciji onoga što postoji u stvarnom svijetu, a nije zabranjeno. Ali u svakim slučaju, da sam na vašem mjestu, pustio bih da protekne otvaranje pa bih onda komentirao sve što se bude događalo, a vjerujte mi beba nije jedino iznenađenje", rekao je Mitrović srpskom Telegrafu.

Budući da nikome nije jasno tko će osmomjesečnu bebu ostaviti u realityju, pojavile su se špekulacije da je Mitrović usvojio bebu i da će upravo ta beba ući u kontroverzni reality. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.