Nagradu "Zlatna koza" dobila obitelj Fernetich za svoj hotel u Brtonigli

Foto: Press

ŽUPANIJSKA turistička zajednica jučer je u rovinjskom hotelu Lone podjelila godišnje turističke nagrade Zlatna koza-Capra d'oro za 10-godišnji trud u promicanju destinacije Obitelji Fernetich.

Tullio, Rita, Teo i Luana Fernetich ove su godine proslavili 10 godina rada svog luksuznog hotela koji je u više navrata proglašen najboljim malim hotelom u državi. Dugogodišnjim ustrajnim radom i ulaganjima hotel San Rocco pretvorili su u jedinstveno, turističko i gastronomsko mjesto, međunarodno priznato kao pojam šarma, izvornosti i tradicije koje podiže i vrijednost same destinacije.

Dobitnici su i mnogobrojnih drugih nagrada, a i uvršteni su u najznačajnije gastronomske edicije i vodiče, čime prezentiraju čitavu Istru kao Lifestyle destinaciju. "Zahvaljujem se svima koji su smatrali da mi zaslužujemo ovu prestižnu nagradu. Želim se zahvaliti svima koji u deset godina poslovanja omogućili da hotel San Rocco postigne rezultate i bude što je danas, a to je da bude prepoznatljiv u Hrvatskoj i  izvan naše zemlje", poručio je Tullio Fernetich.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.