Nagradna igra s četiri "sretna" dobitnika: Pogodili kad će Amy Winehouse umrijeti pa dobili iPod



NA INTERNET stranici whenwillamywinehousedie.com posjetitelji su mogli igrati nagradnu igru, a da bi dobili iPod morali su pogoditi datum kada će umrijeti Amy Winehouse. Nagradna igra završila je u subotu kada je slavna pjevačica pronađena mrtva u svom stanu, a mediji objavili informaciju. Prema skupljenim podacima stranice whenwillamywinehousedie.com četiri osobe su pogodile da će to biti 23. srpnja 2011. godine.

"23-7-2011: Amy Winehouse je umrla. Nadajmo se da je njen odlazak primjer mladim ljudima kako da se ne nose sa svojim problemima. Neka počiva u miru i neka njena glazba živi i dalje. Pobjednike ćemo objaviti kasnije. Svi ćemo se mi jednog dana susresti s našim stvarateljem, ali čini se kako Amy nije mogla čekati. Mogla je pisati i pjevati prekrasne melodije, ali iz nekog razloga Amy je završila svoj autodestruktivni derbi. Šuškalo se čak i da su Amy i Pete bili ti zbog kojih je funkcionirala ekonomija u Kolumbiji. Amy je izgledala kao mačji šupak prije nego što je pojedu crvi. Amy je na svom putu za bijeg, a svijet profitira od toga. Mislimo da je jedino pošteno da i vi profitirate od toga. Vrijeme je da okrunimo gospodina i gospođu Smrt. Pobjednici će biti nagrađeni iPod Touchem", piše na stranici.

Zanimljivo je i kako sa stranice nisu maknuli okvir u kojem natjecatelji ove morbidne igre upisuju svoje "pobjedničke" brojeve te podatke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.