Nagovorila dečke da joj kupe 20 iPhonea 7, zatim kupila kuću

Ilustracija: Instagram

ŽENA u Kini kupila je kuću, nakon što je svojih 20 dečkiju nagovorila da joj kupe po jedan iPhone 7, koje ja zatim prodala.

Priča je dospjela na naslovnice kineskih medija kad je blogerica pod pseudonimom "Proud Qiaoba" podijelila priču o svojoj kolegici.

Xiaoli (ime je promijenjeno), iz Shenzena na jugu Kine, svojih 20 dečkiju uvjerila je da kupe po jedan iPhone 7, koje je zatim prodala sajtu Hui Shou Bao za 120 tisuća yuana (118 tisuća kuna), a novac je iskoristila za depozit za kuću izvan grada, piše BBC.

Blogerica je napomenula kako njezina prijateljica nije iz bogate obitelji. Štoviše majka joj je domaćica, a otac radnik, dok je ona najstarija kćer. 

Korisnike društvenih mreža njezina metoda nemalo je iznenadila. Priča se brzo proširila tamošnjim društvenim mrežama, a hashtag čiji prijevod bi bio "20 mobitela za kuću" postao je viralan. "Ja ne mogu naći jednog dečka, a ona ih nađe 20, i još joj onda svaki od njih kupi iPhone 7", komentirala je jedna korisnica Weiba, najpopularnije kineske društvene mreže.

Drugi su je nazvali "besramnom", a neki misle i kako je riječ o marketinškom potezu sajta koji otkupljuje mobitele. Glasnogovornik sajta potvrdio je tek da su početkom listopada otkupili 20 iPhone sedmica od jedne klijentice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.