Nadbiskup koji je vjenčao Harryja i Meghan razotkrio njihove laži kod Opre

Foto: Instagram

NADBISKUP Canterburyja potvrdio je da Meghan Markle i princ Harry nisu bili legalno vjenčani u svom vrtu tri dana prije kraljevskog vjenčanja.

Meghan je rekla Opri Winfrey tijekom intervjua koji je podigao puno prašine da se par vjenčao u dvorištu prije raskošne ceremonije u dvorcu Windsor 19. svibnja 2018. godine, no prema riječima nadbiskupa Justina Welbyja to nije istina.

Vojvotkinja od Sussexa rekla je Opri da su samo ona, Harry i Welby bili prisutni, dok je Harry dodao: "Samo nas troje."

Nadbiskup Welby rekao je pak La Repubblici da je vjenčanje koje su pratili milijuni ljudi diljem svijeta bilo stvarno. On je rekao kako je imao nekoliko sastanaka s parom prije vjenčanja, ali i dodao kako je legalna ceremonija bila u subotu.

"Potpisao sam vjenčani list koji je legalni dokument, a da sam potpisao nešto za što sam bio siguran da je lažno, učinio bih kazneno djelo", izjavio je. "Možete to shvatiti kako želite, ali legalno vjenčanje dogodilo se u subotu. No neću otkrivati što se događalo na drugim sastancima", dodao je.

Bivši zaposlenik nadbiskupije Stephen Borton ranije je za The Sun komentirao kako je "Meghan očito zbunjena i krivo informirana".

Prema zakonu, brak ne može biti valjan bez barem dvoje prisutnih svjedoka. Kopija službenog vjenčanog lista potvrđuje pak da se stvarna ceremonija dogodila 19. svibnja u Windsoru.

Harry i Meghan vjenčali su se pred 600 uzvanika na vjenčanju za koje se procjenjuje da je koštalo 58 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.