"Nadam se da će Slavica biti razumna i ostaviti mi nekoliko funti za normalan život"

"NIKADA nisam rekao da ću ostatak života provesti sam", izjavio je vlasnik Formule 1, Bernie Eccelstone u intervjuu za britanski Times. Nakon što se razveo sa suprugom Slavicom, Bernie se sve češće pojavljuje u medijima izražavajući svoju tugu zbog gubitka supruge. "Trenutno smo u fazi kada raspravljamo o psima i tome tko će dobiti skrbništvo nad njima", priznaje Bernie koji dodaje kako si bivša hrvatska manekenka slobodno može uzeti pse.

"Slavica još uvijek izgleda jako dobro"

"Nisam još ništa poduzeo što se tiče pravnih stvari. Nadam se da će Slavica biti dovoljno razumna pa mi ostaviti nekoliko funti da mogu živjeti životom kako sad dosad navikao", otkriva Bernie kojeg je supruga Slavica navodno ostavila jer ju je zapostavljao zbog posla. "Ona ima tek 50 godina, još uvijek izgleda jako dobro i ima dovoljno novaca u banci. Vrlo je moguće da će krenuti nekim drugim životnim putem i ne krivim je zbog toga", priznaje vlasnik Formule 1.

"Pitanje je zapravo, da se nije dogodio ovaj razvod sa Slavicom, da li bih ja usporio? Mnoge stvari su se promijenile u proteklih nekoliko godina i jednostavno nisam mogao pobjeći od posla. Da jesam, tko zna, možda bi Slavica i ja još uvijek bili zajedno", dodao je za kraj žalosni Bernie koji je već nekoliko puta izjavio da ne bi imao ništa protiv da jednog dana bude ponovno sa bivšom suprugom s kojom ima dvije kćeri, Petru i Tamaru.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.