Nabildani zavodnik iz telenovela kojeg obožavaju i Hrvatice pozirao potpuno gol

Foto: Instagram

ARGENTINSKI glumac Sebastian Rulli, koji je Hrvaticama za oko zapeo glumeći prezgodnog Hectora u telenoveli Ruby, iznenadio je svoje obožavateljice nizom fotki na kojima na plaži pozira bez ijedne krpice na sebi. 

Svoje je pratitelje prvo zafrkavao skrivajući strateške dijelove rukama te tvrdio da će pokazati dlanove ako dobije milijun lajkova. 

Nakon što je dobio gotovo milijun lajkova, na narednoj je fotki zaista podigao ruke, no fotografkinja mu je genitalije prekrila komadom smeća. 

"Pokazao sam dlanove, ali ako ne vidite više, to je zbog smeća. Nadam se da će ova fotka doći do milijun ljudi koji će shvatiti da je šteta da se smeće nastavlja gomilati na plažama i kvariti puno toga, uključujući i ovu fotku. Da nema toliko smeća, ova plaža bi bila raj. Ovaj svijet bi bio drugačije mjesto. Šteta što smo neodgovorni kao društvo i uvijek tražimo krivnju u drugima. Ne bacajte smeće, ne koristite toliko plastike. Očistimo plaže, pokupimo ono što možemo. Nadam se da će ovo ludilo pomoći da se podigne svijest o tome kako je važno da čuvamo naš okoliš, naš planet. Hvala vam na lajkovima i komentarima, ali bit ću vam još zahvalniji ako budete širili ovu poruku", napisao je glumac uz fotku. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.