Na otvorenju Piranhe cijelu se večer liiiiiiiiiiizalo

NAKON što smo napokon dočekali proljeće, zagrebački partijaneri jedva su dočekali i otvorenje svog najpopularnijeg kluba - Piranhe. Nakon šeste uspješne sezone R'n'B Confusiona u Gjuri2, ljubitelji dobre glazbe i zabave preselili su se u jarunski klub.

I u Piranhu došli košarkaši Cibone

Novouređena Piranha sinoć je jednostavno bila pretijesna za sve znatiželjnike koji su poželjeli svoj radni tjedan "prelomiti" već u srijedu. Već tradicionalno na Ice Cream party domaćin je bio upravo Index.hr. Da će biti vruće i krcato dalo se naslutiti već na samom ulazu. Glavna atrakcija definitivno su bili Magnum sladoledi koji su bili na raspolaganju svakom posjetitelju. U škrinji s raznim okusima koja je bila smještena na samom ulazu u klub mogao je zaviriti svatko. Osim što je cijela Piranha lizala i rashlađivala se sladoledima za ludu atmosferu bili su "krivi" i šareni kokteli i pristupačne cijene pića.

Osim vrućih R'n'B zvukova atmosferu su podizale i preseksi Angelsice koje su "dežurale" po cijeloj Piranhi. Osim Angelsica koje su mamile poglede svih znatiželjnika, bilo je tu i seksi plesačica. Kako izgleda preuređena Piranha došli su provjeriti i neke naše manekenke, Iva Dragović, Ivana Ergić, kao i košarkaši Cibone koji u zadnje vrijeme češće pune stupce showbiza, nego sporta.  Kako su se ostali zabavljali u Piranhi možete provjeriti u nightlife galeriji.

S.C.
Foto: Goran Perešin

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.