Muž Mire Furlan o zadnjim trenucima s glumicom: "Držala je za ruku sina i mene..."

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

GORAN GAJIĆ, redatelj i suprug pokojne glumice Mire Furlan, na posljednjoj stranici njezinih memoara, naziva Voli me više od svega na svijetu, oprostio se od svoje voljene žene. Glumica i beogradski redatelj bili su u braku više od 20 godina, a upravo je on nakon njezine smrti objavio njezine memoarske zapise.

"Posljednji put je udahnula u našem vrtu..."

Gajić je opisao kako su izgledali posljednji trenuci njegove supruge. 

"Mira je posljednji put udahnula 20. siječnja 2021., u našem vrtu. Držala je za ruku svog sina i mene, svog muža." Glumica je umrla u 65. godini nakon duge borbe s posljedicama virusa Zapadnog Nila, koji joj je prenio zaraženi komarac.

Podsjećamo, vijest o smrti Mire Furlan, zvijezde serije Babylon 5, kao i drugih svjetskih uspješnica, objavljena je 20. siječnja prošle godine. 

"Gledam u zvijezde. Noć je vedra i Mliječna staza čini se tako blizu. Tamo ću uskoro poći. 'Svi smo mi od zvijezda', odjednom sam se sjetila Delennine rečenice iz Joeovog scenarija. Nije loše. Ne bojim se.

U međuvremenu dopustite mi da sklopim oči i osjetim ljepotu oko sebe. I duboko udahnem ispod tamnog neba punog zvijezda. Udahnem. Izdahnem. To je sve", napisala je Mira u svojoj posljednjoj objavi na Twitteru.

Puno kolega legendarne glumice osvrnulo se na nju, njezin talent i život. Glumac Rade Šerbedžija rekao je da je Mira bila jedna od najdivnijih glumica s područja bivše Jugoslavije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.