FOTO Muž i žena zajedno smršavjeli 168 kilograma, pogledajte kako danas izgledaju

Foto: Instagram

LEXI REED iz američke države Indiane prije dvije godine imala je 218 kilograma, a njen suprug Danny 126.

Vjenčali su se u listopadu 2015., a već u siječnju iduće godine odlučili su zajedno smršavjeti.

U osamnaest mjeseci on je došao do 95 kilograma, a ona do 81. Ukupno su smršavjeli 168 kilograma, piše Daily Mail.

Lexi je sa svojih 461 tisuću pratitelja podijelila fotku njih dvoje prije i nakon gubitka kilograma i objasnila da je za Novu godinu 2016. čvrsto odlučila smršavjeti, a Danny ju je podržao u tome.

"Nismo imali plan prehrane, operacije ni osobnog trenera, ali imali smo jedno drugo i motivaciju za vježbanje svakog dana", napisala je ona.

Također je objasnila da joj je suprug velika potpora u njenim ciljevima.

"On je uz mene već deset godina i jednako se ponašao prema meni kad sam imala dvjesto kilograma i danas. Svatko zaslužuje biti voljen i u životu imati ljude zbog kojih vrijedi živjeti. Nadamo se da će drugima naša priča poslužiti kao primjer i da neće odustati", kaže Lexi.

Objasnila je da su njih dvoje brzu hranu zamijenili kuhanom i počeli ići u teretanu pet ili šest puta tjedno, a Lexi ide i na zumbu. Osim gubitka kilograma, kaže da je proces mršavljenja pozitivno utjecao i na njihovu vezu.

"Gubljenje kilograma nas je zbližilo. Kilogram po kilogram, dan po dan, korak po korak smo promijenili svoje živote i postali ljudi kakvi smo oduvijek htjeli biti", zaključila je ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.