Muž Doris Pinčić o Cesareu: "Jeste li nakon toga otišli natrag u ured kao da ništa nije bilo?"

Screenshot: YouTube

NAKON što su mnoge u Hrvatskoj potresle snimke s ovrhe nad malim Cesareom Avenatijem, svoje su mišljenje odlučile iznijeti i javne ličnosti poput Tonija Cetinskog i Antonije Dore Pleško

Njima se pridružio i Boris Rogoznica, suprug Doris Pinčić Rogoznice, kojeg je, budući da je i sam otac, dodatno pogodila ova situacija. 

"Danas smo došli po Donata tri sata ranije u vrtić, pošto više ni Doris ni ja nismo mogli normalno funkcionirati s dnevnim obavezama. Nadam se da će ovo moći razumjeti i oni koji nisu roditelji. Tko je pobogu kreator ovog suludog scenarija u Splitu? Tko je odlučio pozvati specijalce i provesti ovrhu nad djetetom? Zar je cijeli jedan kolektiv pristao biti sudionik tog (zlo)čina u zaštiti svojih radnih mjesta? Da li ste nakon tih scena išli nazad u ured, na ručak i nastavili kao da se ništa nije dogodilo? Ponekad zaista nije lako naci rješenje, ali ovako nešto... Ovo je totalni poraz čovječanstva, zakonodavstva i degradacija ljudskog roda kao inteligentnih bića", napisao je Boris na svom Facebook profilu uz fotku sa sinom i suprugom. 

Njegovi su se prijatelji u komentarima složili s njegovim mišljenjem. 

"Strahota i sramota, jadno dijete", "Nemam riječi", "Užas, potpisujem svaku napisanu riječ, jadno dijete", bili su samo neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.