"MTV Video Music Awards": Debitantski nastup Justina Biebera kod domaćica Ke$he i Ashley Greene

MTV će dokazati da jedna noć može promijeniti sve kad Justin Bieber i B.o.B izvedu svoj debitantski nastup na VMA-u na "2010 MTV Video Music Awards". Spremni da se popnu na legendarnu pozornicu prvi put, Justin Bieber i B.o.B jedva čekaju zauzeti mjesto prijašnjih legendi dodjele VMA i njihovih nenadmašnih nastupa.

"Moj nastup na VMA dokazuje da se snovi mogu ostvariti"

Bieber, koji je nominiran za nagradu najbolji novi izvođač, i B.o.B s impresivnih pet nominacija pridružit će se fantastičnoj listi izvođača koja uključuje Kanyea, Drakea i Florence + The Machine. A prethodno objavljenoj listi prezentera na kojoj su Nicki Minaj, Emma Stone, Penn Badgley, Trey Songz, Selena Gomez i Ne-Yo dodane su i Ke$ha i Ashley Greene. "2010 MTV Video Music Awards" prenosit će se uživo iz dvorane Nokia Theateru u Los Angelesu u nedjelju, 12. rujna 2010., a MTV će naknadno objaviti još izvođača, prezentera i voditelja dodjele.

"Sretan sam što ću nastupiti na dodjeli VMA. Još ne mogu vjerovati jer sam prošle godine prvi put prisustvovao dodjeli i nitko nije znao tko sam", rekao je Justin Bieber. "To stvarno dokazuje da se snovi mogu ostvariti i da imam divne i predane obožavatelje. Sretan sam i zahvalan. Sad se samo želim popeti na pozornicu, dobro se zabaviti uz svoje heroje jer, na koncu, ja sam još uvijek klinac i još uvijek obožavatelj", kazao je Justin. Gledatelji mogu glasati za glavne VMA kategorije, uključujući i za nagradu za najboljeg novog izvođača, na internetskoj stranici vma.mtv.com od utorka, 3. kolovoza.

Regionalna premijera novog spota Kanyea Westa za pjesmu "Power"

Kanye West, jedan od izvođača ovogodišnjih VMA, najavio je da će sljedeći studijski album biti objavljen u studenom ove godine, a za sada neimenovani album najavit će singl "Power" čija je svjetska premijera bila 14. kolovoza na američkom MTV-ju. Regionalna premijera spomenutog videa bit će u petak, 20. kolovoza u 12 sati. Reper navodi da je album nastao pod utjecajem glazbe Trenta Reznora iz Nine Inch Nails i Thoma Yorka iz grupe Radiohead.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.