Mračne obiteljske tajne: "Nakon njegove smrti otvorili smo hladnjaču u podrumu..."

Foto: 123rf

SVAKA obitelj ima neke tajne koje skriva od drugih ljudi, a one su ponekad poprilično mračne. Ekipa na Buzz Feedu zamolila je čitatelje da im otkriju najluđe i najmračnije obiteljske tajne, evo što su saznali. 

1. Djed otmičar

"Kad smo bili djeca, mom bratu i meni je bilo zabranjeno nepoznatim ljudima reći svoje ime bez da pitamo roditelje za dopuštenje. Kasnije smo saznali da je to zbog našeg djeda koji je bio otmičar i ubojica, a za kojeg su se bojali da nas pokušava pronaći."

2. Agresivna baka

"Nakon što je naša baka umrla pronašli smo njen dnevnik i šokirali se. Saznali smo da je djed, prije nego što je ušao u vezu s bakom, bio s drugom ženom. Baka je odlučila da ga želi za sebe pa je namamila djedovu tadašnju djevojku u šumu gdje su je dočekali njeni prijatelji i istukli. Rekla joj je da se makne od djeda jer je on sad njen, a zatim je otišla k djedu i objavila da su njih dvoje sad u vezi. Vjenčali su se, dobili troje djece i sretno živjeli sve do njene smrti."

3. Lažna smrt

"Mamin ujak je lažirao da se utopio i započeo novi život. Njegova žena i djeca saznali su za to godinama kasnije."

4. Swingeri

"Mojoj pomajci je izletjelo da su moji ujak i ujna dugo bili swingeri. Prestali su s tim nakon što je jedan lik doslovno umro na mojoj ujni u motelu tijekom seksa."

5. Otmica

"Moji djed i baka oteli su moju ujnu iz dvorišta u tridesetima. Tad su joj bile tri godine, njena biološka mama bila je tinejdžerica, a otac joj je bio u zatvoru pa se nitko nije previše borio da je vrati, bar tako kaže moja baka. Navodno je njena prava mama nije ni željela, ali pobačaj nije bio opcija. Godinama kasnije upoznala je biološku majku i obje su tijekom razgovora zaključile da je mojoj ujni bilo bolje u životu s mojima bakom i djedom. Nakon toga je ujna svima oprostila. Kasnije se udala za svog dečka, imali su pet sinova, puno unučadi i praunučadi. Ove godine je napunila 90 i mislim da će nas sve nadživjeti."

6. Pravi otac

"Moja baka je spavala s muževim nećakom. Njoj su tad bile 32 godine, a njemu 20. Tako je začeta moja mama. Baka joj nije rekla tko joj je pravi otac dok mama nije napunila 36 godina."

7. Bratići polubraća

"Moj je ujak dobio dijete s jednom ženom. Kad su prekinuli, moj drugi ujak je spavao s njom i zatrudnjela je. Zbog toga moja obitelj ne razgovara s njima, ali tehnički u obitelji imamo bratiće koji su također i polubraća."

8. Dvije obitelji

"Mama mog partnera koja je jedno od petero djece je nakon smrti svog oca saznala da je osim njih imao još jednu obitelj. Ni jedna obitelj to nije znala sve do njegove smrti. Istinu su saznali iz osmrtnice."

9. Praujak ubojica

"Kad je moj praujak umro u svojim devedesetima, prije nego što smo kuću stavili na prodaju pregledali smo njegove stvari. Pronašli smo mrtvo tijelo u hladnjači u podrumu. Pokazalo se da se radi o ženi koja je nestala 60-ih, a u to vrijeme je bila u vezi s mojim praujakom. Njena obitelj je mislila da je ona pobjegla u Europu. U mojoj se obitelji o tome nikad ne govori."

10. Prabaka i blizanci

"Moja prabaka je tijekom braka s mojim pradjedom spavala s njegovim bratom blizancem i ostala je trudna. Do dana današnjeg nije se saznalo tko je pravi otac mog djeda. Mom pradjedu to nikad nitko nije rekao. Tehnički, ne znamo ni je li on zaista moj pradjed."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.