Mr. Bean ljuti susjede: U zaselku iz 7. stoljeća planira izgraditi luksuznu modernu vilu

POPULARNI komičar Rowan Atkinson, poznatiji kao Mr. Bean, u stvarnom životu, čini se, nije nimalo duhovit, barem tako misle njegovi susjedi. Naime, popularni britanski glumac naljutio je svoje susjede nakon što je odlučio srušiti svoju palaču iz 1930. godine i pretvoriti je u luksuznu modernu vilu. Da stvar bude gora, članovi vijeća okruga južnog Oxfordshirea, dozvolili su Mr. Beanu da u zaselku iz 7. stoljeća izgradi svoj novi dom, kojega njegovi susjedi nazivaju - benzinskom postajom.

Izgradnja moderne vile, britanskog komičara trebala bi stajati 5 milijuna funti, a sastojala bi se od čak pet spavaćih soba. U cijelosti bi bila izgrađena od čelika i stakla, a pored nje bi se nalazio teniski teren, bazen, japanski vrt i ogromna garaža.

Mr. Bean očarao članove Vijeća novcem i slavom?

Atkinsonovi susjedi tvrde da je dozvolu za gradnju dobio samo zato što ih je očarao svojim novcem i slavom zbog čega su namjerno zanemarili prigovore ostalih stanovnika zaselka Ipsden, koji se nalazi u blizini Wallingforda gdje glumac živi posljednjih 28 godina. Gradnja luksuzne vile trebala bi započeti početkom sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.