Mostarcu nisu dali ući u mirovinsko u kratkim hlačama pa se vratio u - haljini

Foto: Facebook

Parola je - snađi se. Staro pravilo najbolje opisuje situaciju koja se dogodila u u mostarskom zavodu za mirovinsko osiguranje. Zaštitar je jednom čovjeku zabranio ulaz u zgradu jer se pojavio u kratkim hlačama, ali Mostarac je našao urnebesno rješenje.

Nakon inzistiranja zaštitara da ne može ući u službene prostorije, muškarac je otišao u obližnji dućan, kupio haljinu čija dužina prekriva koljena, odjenuo je i takav se vratio u Zavod gdje je zadovoljio uvjete za ulazak u zgradu i mirno sačekao svoj red, javlja Bljesak.info.

Ljudi komentiraju: "Genijalno"

"Građani Mostara ili HNŽ-a, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti", napisao je Mostarac na Facebooku uz fotku na kojoj pozira u svom novom outfitu.

Gradani MOSTARA ili HNK ako trebate u zgradu PIO morate biti ovako obuceni a obuveni cipele ili opanke zvane kalose pozdrav nemojte zaboravit

Objavljuje Safet SemicPonedjeljak, 10. srpnja 2023.

"Ja mislila da si na psihijatriji. Ne daj Bože", "Rođak, treba malo kraća suknja i sve prolazi", "Hit si", "Bravo! Ovi nadobudni portiri misle da su bogovi", "Genijalno", samo su neki od komentara ispod njegove objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.