"Moji omiljeni ljudi": Ekipa iz Povratka u budućnost okupila se 38 godina nakon filma

Foto: Instagram

EKIPA filmskog hita Povratak u budućnost okupila se ovog vikenda u Portlandu na skupu obožavatelja. 61-godišnja glumica Lea Thompson, koja je glumila Lorraine u prva dva nastavka franšize, na Instagramu je objavila fotografije sa svojim kolegama. 

Okupili se nakon 38 godina od prvog filma

Na slici je pozirala s Michaelom J. Foxom, Christopherom Lloydom i Tomom Wilsonom. "Vau, iskreno, provela sam najbolje moguće vrijeme s mojom 'povratak u budućnost' obitelji. Bilo je puno zabavnih trenutaka s obožavateljima, također", napisala je Lea. 

Na dvije fotografije Lea je pozirala s Foxom, koji je glumio legendarnog Martyja McFlya u sva tri nastavka filma. I Fox je podijelio fotografije s kolegama. "Volim biti na ovim druženjima s obožavateljima i vidjeti svoje omiljene ljude poput Lee, Toma, Chrisa i sve vas. Jako", napisao je.

Fox i Lloyd lani se zagrlili na pozornici

Glumci iz Povratka u budućnost ostali su odlični prijatelji i željno iščekuju prilike za okupljanja. Thomson je na ovom skupu Wilsona, koji je igrao Biffa Tannena, nazvala svojim "omiljenim momkom svih vremena". 

Inače, Fox i Lloyd već su se i susreli u listopadu prošle godine na Comic-Con događanju i toplo se pozdravili na pozornici prije zajedničkog sudjelovanja na panelu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.