Moglo bi vas iznenaditi kako danas izgledaju Rubi i Hurem, omiljene zlice iz sapunica

Foto: Press

OD EMITIRANJA serije Rubi prošlo je 18 godina, ali glumica Barbara Mori, koja je utjelovila mnogima omiljenu zlicu iz telenovela, od 2004. godine nije se previše promijenila. Lijepa glumica danas ima 44 godine, već nekoliko godina je baka, a njezin Instagram prepun je fotografija kojima dokazuje da joj godine ne mogu ništa. Barbaru Mori prati 2.5 milijuna ljudi, a većina njih poznaje je upravo iz serije Rubi koja joj je donijela planetarnu slavu.

Barbara Mori lagano je posvijetlila kosu, a u međuvremenu se posvetila nešto ozbiljnijim ulogama. Voli pozirati u prirodnim izdanjima, s fanovima dijeli fotografije iz prirode, ali ne sakriva svoj privatni život. U filmovima i dalje dobiva uloge fatalnih ljepotica kakva je bila i Rubi.

Sedam godina nakon Rubi, gledatelji su dobili novu omiljenu zlicu iz sapunica. U Hrvatskoj se počela prikazivati turska serija Sulejman Veličanstveni, a Meryem Uzerli u ulozi sultanije Hurem svojom je osobnošću i ljepotom osvojila cijeli svijet.

 

Iako zbog bolesti nije završila svoju ulogu, milijuni ljudi diljem svijeta jedinom televizijskom Hurem smatraju upravo Meryem. Na Instagramu je prati 7.2 milijuna ljudi, a još je uvijek vjerna vatreno crvenoj kosi koja ju je proslavila. U međuvremenu je postala mama dvije djevojčice i nastavila glumiti. Živi u Berlinu, a često dolazi i u Tursku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.