"Models of the runway": Kristina Sajko jedna od favoritkinja u realityju Heidi Klum

KRISTINA SAJKO, jedna od najuspješnijih i najpopularnijih hrvatskih manekenki, sudionica je nove sezone reality emisije "Models of the Runway" pod voditeljskom palicom supermodela Heidi Klum. Spomenuti reality show je dio projekta "Project Runway" u kojem se mladi i ambiciozni dizajneri natječu za svoje mjesto pod modnim suncem.

Kristina se bori za bogatu novčanu nagradu i editorijal u Marie Claireu

"Project Runway" emitira se već sedmu sezonu, koja je počela prije mjesec dana. Show gledateljima omogućava praćenje zbivanja u backstageu modnih revija, zbivanja na modnim snimanjima te uzbuđenje, konkurenciju i stres manekenskog posla. U svakoj epizodi iz showa ispada jedna od djevojaka, a pobjednica osvaja vrijednu novčanu nagradu u iznosu od 20.000 dolara i editorijal u američkom časopisu Marie Claire. Već je pet djevojaka ispalo iz natjecanja, a Kristina je, priča se, jedna od glavnih favoritkinja.

Kristina je bila "it" djevojka i poznata partijanerica

Kristina je rođena u Zagrebu 1980. godine. Karijeru je započela u Midikennu s 18 godina, a u kratkom je roku postala sveprisutno lice na svjetskim modnim revijama i u modnim magazinima. U bogatoj karijeri snimila je kampanje za Versus, D&G i Jill Stuart te nosila revije nekih od najvećih imena svjetske modne scene, Marca Jacobsa, Lanvin, Jil Sander, Kenza, Morgana, Moschina, Sonije Rykiel.

Cura koju su u modnim krugovima zvali Psycho, bila je prava "it" djevojka, a mnogi poznati kreatori bili su ludi upravo za njom. Snimila je kampanje za Versus, Jil Stuart, Jitrois i Biotherm, a svojevremeno je bila uvrštena na popis pedeset najboljih modela na svijetu. Nekada poznata partijanerica danas vodi miran život, divi se Josipi Lisac, a vrijeme krati gledajući "Simpsone" i "Family Guya" te igrajući tenis. Iako se preselila u Ameriku, Kristina se povremeno vraća u domovinu kako bi bila i na domaćim modnim događajima.

Lijepa je manekenka nedavno snimila i TV seriju

Kristina je svojevremeno krenula i u osvajanje filmskog platna, no nakon nekoliko kraćih pojavljivanja u filmovima te planove je zamrznula jer je željela upisati i završiti koledž. Glumi se ponovno posvetila nedavno, kada je s kolegicama snimila seriju "A girl from another world". Priča se vrti oko mlade djevojke Sandre koja želi uspjeti u okrutnom manekenskom poslu Los Angelesa. Sandra shvaća kako uspjeh ima cijenu te uči važnu životnu lekciju. Serija je snimljena i trebala bi se uskoro početi prikazivati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.