Miss Hrvatske Katarina Prnjak na izboru za Miss svijeta na zadnjem, 112. mjestu

S OBZIROM da nije ušla u Top 15 i nije osvojila ni jednu od nagrada u prednatjecanjima, bilo je jasno kako je Miss Hrvatske Katarina Prnjak na svjetskom izboru u Londonu prošla nezapaženo. Koliko je loše prošla, postalo je jasno tek nakon što je na stranici Missosology, specijaliziranoj za natjecanja ljepote, objavljena kompletna lista glasova koje su pojedine missice osvojile. Šibenčanka je u konkurenciji od 113 natjecateljica, naime, zadnje mjesto podijelila s predstavnicom Austrije. Obje su osvojile po 126 bodova žirija.



Što se balkanskih predstavnica tiče, najbolje se plasirala Miss Srbije Milica Tepavac, koja je sa 186 osvojenih bodova zauzela 23. mjesto. Miss Bosne i Hercegovine nije prošla puno bolje od Hrvatice - zauzela je 101. mjesto. Što se ostalih susjednih zemalja tiče, Miss Mađarske je bila 26., Miss Crne Gore 57., a Miss Slovenije 74.

Podsjetimo, Miss Venezuele, 22-godišnja Ivian Sarcos, okrunjena je sinoć za Miss svijeta. Prvom pratiljom je proglašena Miss Filipina Gwendoline Ruais, dok je portorikanska missica Amanda Perez ponijela lentu druge pratilje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.