Miss dekoltea Srbije: Muškarci mi više ne prilaze, vjerojatno me se boje

SRBIJA je treću godinu zaredom dobila svoju Miss dekoltea. Ovogodišnja pobjednica natjecanja magazina Alo! je 23-godišnja Fidanka Đorđević iz Vranja. Vlasnica najboljeg dekoltea Srbije otkrila nam je neke sočne detalje iz svog života, a između ostalog i da je slobodna. Iako se nije sama prijavila na izbor, već je njezine fotografije poslala prijateljica Jelena, Fidanka se nije žalila već je poput svojih bližnjih bila oduševljena pobjedom.

"Život mi se nije previše promijenio od kad sam postala Miss, jedino što me sada svi prepoznaju na ulici. Muškarci mi ne prilaze češće nego inače, štoviše sad mi uopće ne prilaze. Vjerojatno me se boje", rekla nam je simpatična Fidanka.

"Žene bi trebale koristiti svoje adute"

Iako su je nerijetko znali zadirkivati zbog bujnog poprsja, Fidanka se nikada nije pretjerano brinula oko takvih komentara. Nakon što je osvojila titulu najljepšeg dekoltea ponude joj stižu sa svih strana i svi je žele fotkati. "Mislim da bi žene trebale koristiti svoje adute ako je u pitanju manekenstvo i gluma, mislim da je to pošteno", kaže Miss dekoltea koja nosi zavidnu veličinu grudnjaka 90, dok joj je obujam grudi čak 113 centimetara.

Iako je njezin tip muškarca crn i visok, Fidanka nam je otkrila da je za nju idealan Brad Pitt. "Fizički lijepo izgleda, ali što je još važnije veoma je privržen svojoj obitelji i baš zbog toga mi se on najviše sviđa", kaže Vranjanka koja kao najzgodnijeg Hrvata izdvaja Tarika Filipovića.

Osim što jednog dana želi postati jedna od anđelica Victoria's Secreta, Fidanka bi se voljela razodjenuti za Playboy. Što drugo reći nego - sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.