Miss Buenos Airesa (60) otkrila tajnu mladolikog izgleda: "Povremeni post mi pomaže"

Foto: Profimedia

ALEJANDRA MARISA RODRIGUEZ, nova Miss Universe Buenos Airesa, oduševila je mnoge svojim mladolikom izgledom. 60-godišnja novinarka i pravnica je u razgovoru za televiziju El Trece ispričala da dobar izgled pripisuje svom načinu života. Pridržava se zdrave prehrane i redovito vježba.

"Treba se zdravo hraniti i biti tjelesno aktivan. Bitna je i dobra njega, ali i malo genetike. Pokušavam povremeno postiti, mislim da to puno pomaže. Jedem puno voća, povrća i koristim dobre kreme za lice. Vježbam tri puta tjedno, šetam i malo trčim. Ništa posebno", objasnila je.

Prije nekoliko godina bila u Hrvatskoj

Alejandra pažnju privlači i na društvenim mrežama, gdje je prati više od 33.000 ljudi. Često objavljuje fotografije s putovanja, a jednom prilikom je posjetila i Hrvatsku. Bila je u Splitu, Rijeci i na Hvaru. Pratitelje je tad oduševila fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Želi pokazati ženama da ljepota nije vezana za godine

Podsjećamo, Alejandra je priliku za natjecanje na izboru za Miss Universe dobila nakon što je krajem 2023. ukinuta starosna granica, koja je primjenjivana još od 1958., čime natjecanje više nije ograničeno za sudionice u dobi između 18 i 28 godina. Sve što je potrebno jest da su punoljetne, a Alejandra je uočila priliku i prijavila se te pobijedila mnogo mlađe djevojke. 

"Veoma sam uzbuđena i počašćena što sam osvojila titulu. Želim pokazati svim ženama da ljepota nije vezana za godine i da možemo razbiti prepreke", izjavila je. 

Pročitajte više